Heeft u interesse om lid te worden van onze vereniging en wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u zich aanmelden als lid, kunt u het inschrijfformulier downloaden, Invullen en sturen naar het adres dat op het aanmeldingsformulier staat vermeld. Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden door op de download button te klikken.

KNHS Lid

Mocht u wedstrijden willen rijden onder naam van onze vereniging kunnen wij u aanmelden bij de KNHS, u kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier. Nadat wij u aangemeld hebben kunt u zelf via mijn KNHS uw startpas aan vragen.

Startpas KNHS

Met een startpas kun je deelnemen aan officiële KNHS-wedstrijden. Het grote voordeel van de startpas is dat je onbeperkt kunt deelnemen aan wedstrijden. Voor mennen, aangespannen sport, endurance en reining zijn er speciale startpassen. De startpas is combinatiegebonden en aan te vragen via Mijn KNHS.

Gelimiteerde startpas

Voor combinaties die slechts vier keer per jaar of minder starten is er de mogelijkheid om een gelimiteerde startpas te kopen. Met deze pas kun je maximaal vier keer per jaar starten.
Wil je toch vaker dan vier keer starten dan hoef je niets te doen, de gelimiteerde startpas wordt automatisch opgewaardeerd naar een reguliere (onbeperkte) startpas wanneer je een vijfde keer start.

Meer informatie

Menvereniging ‘’Onder de Zweppe’’ is aangesloten bij de KNHS en kan je begeleiden bij het aanvragen van een startpas.

OnderwerpPrijs
Lidmaatschap "Onder de Zweppe" - Volwassenen€35,- per jaar
Lidmaatschap "Onder de Zweppe" - Jeugdleden t/m 17 jaar€17,50 per jaar
Kosten KNHS wedstrijd rijdende leden€25,-*

* = Deze kosten komen bij de contributie van de vereniging op.