Regio Mennen Achterhoek bestaat uit 6 menverenigingen die het leuk vinden om samen een mini marathon indoor te organiseren. Dit samenwerkingsverband bestaat uit: Menvereniging In stap en draf te Hengelo, Menvereniging de Koetsiers te Aalten, Menvereniging In ’t Tuug te Varsseveld, Menvereniging Onder de Zweppe te Zelhem, Mensport Winterswijk te Winterswijk, Menvereniging Oud Gerij te Winterwijk.
Zij organiseren op zaterdag 19 januari 2019 de indoor mini-marathon op het prachtige Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender.

De wedstrijd word verreden over twee manches op tijd. Aan het einde van deze dag is er een grote finale voor alle rubriekswinnaars. Degene die zijn tijd het meest verbetert, wint de finale. Bovendien wordt er een extra prijs beschikbaar gesteld voor de snelste deelnemer van de dag.

Deelname is mogelijk voor startpashouders, hobbyrijders, hobbyrijders jeugd (t/m 14 jaar) en bixierijders. Inschrijving kan via Mijn KNHS voor startpashouders. Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro, jeugd 12,50 euro. Bixierijders rijden gratis mee. Hobbyrijders en bixierijders kunnen zich aanmelden door een mail met hun gegevens te sturen naar menverenigingwinterswijk@gmail.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia Elsinghorst via menverenigingwinterswijk@gmail.com