Voor onze leden zijn er op jaar basis 5 a 6 ritten, bij sommige is de organisatie onder gebracht bij leden. Zij vinden het leuk om de vereniging actief te helpen. In het voorjaar hebben we een gezellige voorjaarsrit, in de zomer een mendag (puzzelrit) en een rit met 2 collega verenigingen, de zomer sluiten we af met een middag/avondrit en na afloop een gezellige BBQ, als afsluiting van het jaar hebben we de boerenkoolrit met heerlijke boerenkool.

Ieder jaar helpen wij ook mee met het organiseren van de Bronckhorster paardenmeerdaagse. Wij verzorgen op 1 van deze dagen de route en de verzorging van de menners en ruiters.
In de zomer organiseren wij ieder jaar in Juni een Dressuur/Vaardigheidwedstrijd, deze wedstrijd valt onder de ‘’Achterhoekbokaal’’ Dit is een outdoor competitie georgiseerd door 5 menverenigingen. In de winter organiseren wij samen met 6 andere verenigingen de Mini Marathon Indoor in Vragender. Deze verenigingen vallen samen onder de naam Regio Menners Achterhoek (RMA).

Ook hebben wij in februari de  jaarvergadering voor onze leden, met deze vergadering stellen wij onze leden op de hoogte over hoe het gaat met onze vereniging en hoe de toekomst eruit gaat zien. Verder is het altijd een gezellig samenzijn!! 

Wij proberen ook ieder jaar een paar interessante clinics of  lezingen te houden voor onze leden en leden van collega verenigingen.

Mocht u meer informatie willen over onze activiteiten neem dan gerust contact op met 1 van onze bestuurleden.